ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΙ

ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΙ

 ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΠΡΕΣΠΩΝ.....για τους λάτρεις gourmet γέυσεων.

ΒΙΟ

ΒΙΟ139

4,89€

Αγορά

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Περιγραφή

 Αποτελούν μια νέα ντόπια ποικιλία που προέρχεται από τους Λευκούς Γίγαντες – Ελέφαντες και είναι μια καλλιέργεια Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Οι έγχρωμοι Γίγαντες Ελέφαντες Πρεσπών έχουν μεγάλες αντιοξειδωτικές ικανότητες και η γεύση τους μοιάζει με αυτή του κάστανου.. Είναι ευκολόβραστα, λεπτόφλουδα και νόστιμα. Μαγειρεύονται στο φούρνο και σαν σαλάτα. 

  Παραγωγός Στεργίου Σοφία Μικρολίμνη Πρεσπών Συνταγή: ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ Υλικά για 4-6 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχρωμοι γίγαντες-ΟΛΑ ΒΙΟ 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 1 μεγάλη φλάσκα μελιτζάνα 2 πράσινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 μεγάλα χωριάτικα λουκάνικα 300 γραμμάρια συνολικά) 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 1 κουταλιά του γλυκού βασιλικός 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Κόβετε τη μελιτζάνα σε μικρούς κύβους. Βγάζετε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Κόβετε τις ντομάτες στη μέση και κάθε μισό σε τέταρτα και τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες. Σε μία κατσαρόλα, σοτάρετε τα κρεμμύδια με το σκόρδο, τις πιπεριές, τη μελιτζάνα και τα λουκάνικα. Αφήνετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά και προσθέτετε τις ντομάτες, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι νερό, τους βρασμένους γίγαντες, το βασιλικό και τη ρίγανη. Αλατοπιπερώνετε και βράζετε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Αδειάζετε το φαγητό σε ένα ταψί, περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και συνεχίζετε το ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000C για 30 λεπτά ακόμη. 

Κορυφαίες Πωλήσεις

Όλες οι κορυφαίες πωλήσεις

Προσφορές

Όλες οι προσφορές

Αρχική

Ενημερωτικό δελτίο